Nieuw Assortiment

Woonkamer Decoratie

Woonkamer decoratie tips

Vind je dat jouw woonkamer toe is aan een makeover? Dan geeft deze blog de uitkomst! Wij delen hier onze tips om je woonkamer te decoreren. Schilderijen, posters en overige wanddecoraties zijn natuurlijk onze specialiteit, maar in deze blog laten wij zien hoe je jouw woonkamer op andere manieren in een nieuw jasje kan steken.

Meubilair

Meubels doen ontzettend veel in het interieur. Wil je een volledige makeover? Het veranderen van je meubilair kan een optie zijn. Heb je op dit moment in een grote hoekbank in je woonkamer staan, verander dit dan eens in twee tweezitsbanken. Dit geeft je woonkamer weer een nieuw elan. Andere meubels die gemakkelijk te veranderen zijn, zijn bijvoorbeeld dressoirs, stoelen en (bijzet)tafeltjes. Het is hier vaak een kwestie van uitproberen en kijken wat je mooi vindt staan. Op het eerste gezicht zal het altijd even wennen zijn, maar zorg wel voor een bepaalde eenheid binnen je woonkamer. Een bepaalde vorm van symmetrie kan al vaak voor het gewenste resultaat zorgen.

Accessoires die matchen met je woonstijl

Vind je het aanpassen van je meubilair een grote stap, dan is er altijd nog een andere optie; namelijk het toevoegen van bepaalde accessoires. Dit is vaak een kleinere stap, maar kan wel heel veel invloed hebben op je woonkamer. Het voordeel is dat accessoires er zijn in allerlei soorten en maten. Je kunt het daarom precies naar eigen wens stijlen. Wil je bijvoorbeeld een landelijke sfeer uitstralen? Kies er dan voor om voor om een leren bank te combineren met een rieten mand of wat kandelaren. Ook zijn ouderwetse fotolijstjes een goede aanvulling op je landelijke woonkamer. Daarnaast hebben natuurlijk schilderijen ook een toegevoegde waarde aan je woonkamer decoratie. Neem eens een kijkje bij onze producten en wie weet zit er wel iets tussen!

Moodboard

Heb je nog weinig inspiratie of ideeën om je woonkamer aan te passen? Heb je geen idee welke bank je wilt in je woonkamer of heb je geen leuke accessoires om toe te voegen? Ga dan aan de slag met een moodboard. Op een moodboard kun je op een visuele en toegankelijke manier jouw visie toch tot uiting laten komen. Het is belangrijk dat je hier de tijd voor neemt en dit, wanneer mogelijk, bespreekt met je partner of je familie om ideeën uit te wisselen en zo tot de best mogelijke oplossing te komen!

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@stijljemuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *