Algemene Vragen

Wij hanteren geen verzendkosten bij een bestelling.

De verwerking van je order duurt 1-3 werkdagen. Daarnaast duurt de verzending 10-15 werkdagen bij normale drukte. Mocht de bestelling onverwacht vertraagd zijn stellen wij je altijd op de hoogte hiervan!

Het kan zijn dat ons assortiment verandert zonder dat we daar een openbaar bericht over maken. Wij willen altijd de nieuwste en meest unieke decoraties leveren, vaak is dit ook seizoensgebonden. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen!

Uiteraard kan je altijd je bestelling retourneren. Binnen 14 dagen is het mogelijk om je schilderij of poster terug te sturen naar ons warenhuis. Wel zouden wij graag willen weten wat je niet leuk vond aan het product zodat wij steeds ons assortiment kunnen blijven verbeteren.

Betaling/Verzending Informatie

Na je bestelling wordt het bedrag inderdaad direct van je rekening afgehouden. Wel gebeurt dit veilig via onze Mollie betalingssysteem. Webshops als Coolblue en Bol.com gebruiken dit systeem ook waardoor je betaling altijd veilig verloopt.

Als het product door de verzending is beschadigd kun je het altijd terugsturen naar ons warenhuis. Het bedrag wordt na ontvangst meteen over gemaakt op je rekening. Ook zorgen wij er voor dat je een ander prodcut kan uitzoeken.

Je kan altijd je bestelling annuleren. Dit kan je gemakkelijk doen door op je account in te loggen en dit aan te geven bij je bestelling. Wij zorgen ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk overgemaakt wordt naar je rekening.